Söder - Vasaparken, Norrköping

Södra Promenaden 114A

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

"MODERN ELEGANS I LYXFÖRPACKNING"

På en attraktiv adress i hjärtat av Norrköping ligger denna nyuppförda byggnad med totalt 6 arkitektritade bostadsrättsradhus.
Ett ståtligt hus där raka linjer, påkostade materialval och stilsäker färgsättning fångar intresset. Husets fönsterpartier är både många och stora vilket gör att radhusen fullkomligt badar i solljus.

Det här radhuset Har vi en trivsam planlösning fördelat på två plan där entréplanet består av de sociala ytorna som kök och vardagsrum med stora glaspartier ut mot uteplatsen. Det övre planet består av ett allrum, två sovrum med garderober och ett badrum.

Materialvalen i husen är genomtänkta och påkostade och består bl.a av vitlaserade enstavs parkettgolv, genomgående vattenburen golvvärme, bänkskivor i kvartskomposit, rostfria köksmaskiner från Siemens, och helkaklade våtrum med modern inredning.
Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett gemensamt utrymme för cyklar och barnvagnar.

Från huset har du gångavstånd till allt som citylivet har att erbjuda. Gångavstånd till trots så vill man ha en bil och den ställer du bekvämt på din egna parkering på gården och eftersom vi tror att du som köper ett boende av denna kaliber är en modern och framåttänkande individ är alla parkeringsplatser utrustade med elbilsladdare.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna