Sandbyhov, Norrköping

Sysslomansgången 10

  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 845 000 kr
Månadsavgift: 2 889 kr/mån

"Kvadratsmart med egen uteplats!"

Varmt välkomna till denna nyproducerade och kvadratsmarta lägenhet i trevliga Sandbyhov!

Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad enrummare på bottenplan med en låg månadsavgift och med en egen underbar uteplats. Bli den första att flytta in i denna pärla och undvik den långa väntetiden som ofta följer med nyproduktion.

Insidan erbjuder en genomgående hög standard med moderna detaljer och materialval. Öppen planlösning som optimerar de sociala ytorna på bästa sätt. Det helkaklade duschrummet har en egen tvättavdelning. Genomgående lamellparkett i ek skapar en känsla av lyx. Det stilrena köket från Marbodal och de smakfullt utvalda materialvalen sätter en hög standard på denna lägenhet.

Läget är optimalt med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Handikapparkering finns i närheten av porten, vilket gör vardagen ännu smidigare för dig som har det behovet. I det snabbt växande och familjära Sandbyhov har du inte bara närhet till skolor och idrottsanläggningar utan även till service som apotek och vårdinrättningar. Upptäck natursköna områden i Hallbergsskogen och njut av bekvämligheten med restauranger, caféer och butiker i Ingelsta Shopping-området. Detta är din möjlighet att skapa ditt drömhem i ett område som har allt att erbjuda!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sandbyhov, Norrköping

Sysslomansgången 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.