Norr, Folkparken, Norrköping

Plankgatan 26

REDO™
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 2 188 kr/mån

"DRÖMTVÅA med låg avgift och Folkparken/grönområden som närmsta granne!"

Varmt välkommen till Plankgatan 26 och denna fantastiska tvårummare med Folkparken och härliga grönområden som närmsta granne! Lägenheten präglas av en rad fantastiska attribut såsom infällda skjutdörrar mellan rummen, genomgående ljust parkettgolv, vacker innertakspanel, spotlights i tak, exklusiva materialval och en väldisponerad planlösning.

Här möts du av en inbjudande hall med smart skjutdörrsförvaring. Köket är både funktionellt och stilrent med en generös köksö. Det rymliga vardagsrummet möjliggör större soffmöblemang och skapar en trivsam atmosfär. Sovrummet är ljust och luftigt med en anslutande walk-in closet för extra bekvämlighet. Det nyrenoverade duschrummet präglas av exklusiva materialval och har en separat tvättavdelning - en perfekt kombination av lyx och praktiskt användande! Två förråd hör också till lägenheten, vilket ger extra utrymme för förvaring och organisering. Det är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess charm och unika kvaliteter.

Här bor du i en av Norrköpings bästa bostadsrättsföreningar med både låg belåning och många stora renoveringar gjorda senaste åren. En miljötänkande förening med solceller installerade på båda sidor av taket. Gemensamt i föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, torkrum och mangelrum.

Alldeles intill finner ni Folkparken som lockar med fina grönområdet och bjuder in till picknick, lek och all slags motion.
På nära avstånd når man även Strömmen med fina promenadstråk och längs Kungsgatan finns livsmedelsaffärer, restauranger, apotek och kaféer.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Norr, Folkparken, Norrköping

Plankgatan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.