Ljura, Norrköping

Ljuragatan 4B

Såld
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

"Charmig trerummare med inglasad balkong!"

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet med inglasad balkong växande stadsdelen Ljura. Denna bostad färdigställdes 2017 och har därför en hög standard med genomtänkta och kvalitativa materialval. 81,5 rymliga kvadratmeter fördelat på tre rum, med två gemytliga sovrum, stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Med härlig takhöjd och generöst ljusinsläpp samt den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till den ljusa och öppna känslan. Via båda sovrummen har ni direkt utgång till den väl tilltagna inglasade balkongen!

Norrköpings stadskärna ligger på bekväma tio minuters gångavstånd för en promenad till arbetet eller kvällspromenad hem från Norrköpings nöjesliv. Avståndet gör det möjligt att kunna ta en lugn kväll på den stora uteplatsen utan störande moment som annars kan uppkomma i tät stadsmiljö. Trevlig uteplats med sol från förmiddag till kväll, möjligheterna för en lugn helgfrukost, en dag i solstolen eller en sen kväll med vännerna kunde inte vara bättre.

Ljura är ett populärt område med trivsamma omgivningar och grönområden. Här bor du med gångavstånd till centrum och Vasaparken, nära mataffär och bra kommunikationer via spårvagn.

Den fasta avgiften för el samt bredband, kabel-TV, värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Föreningens byggnad är miljöcertifierad "Silver" och Energiklass B vilket innebär en räntereduktion på eventuellt lån för en köpare.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna