Ljura / Söder, Norrköping

Ljuragatan 4A

Såld
  • 3 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

"Här trivs jag bra" känsla i populära Ljura!

Varmt välkomna till Ljuragatan 4A och denna välplanerade trerummare i populära Ljura! Lägenheten kännertecknar en luftig öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, väl tilltagen balkong med ett fritt läge utan grannbalkonger i bra solläge, genomgående vackra parkettgolv och generösa förvaringsmöjligheter. Här bor du bekvämt på våning tre med hiss! När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med flera garderober och anslutande klädkammare, två trivsamma sovrum varav det ena med fransk balkong och skjutdörrsförvaring, ett heklaklat duschrum med egen tvättavdelning, vardagsrum/kök som tack vare sina stora fönsterpartier och generösa takhöjd skapar en fantastiskt atmosfär att trivas i. Utöver detta ingår dessutom ett vindsförråd till lägenheten.

Ljura är känt för sina trivsamma omgivningar och grönområden. Här har du gångavstånd till centrum och Vasaparken samt närhet till mataffärer, badhus, pulkabackar, lekplatser och smidiga kommunikationer via spårvagn.

Här bor du i en välskött HSB- förening där den fasta avgiften för el samt bredband, kabel-TV, värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Föreningens byggnad är miljöcertifierad "Silver" och Energiklass B vilket innebär en räntereduktion på eventuellt lån för en köpare.

Välkommen hem till Ljuragatan 4A - här trivs du i en trivsam och välskött bostad med alla bekvämligheter och nära till både stadsliv och natursköna områden.

Mer om mäklarna