Lindö, Norrköping

Aktergatan 8

Såld
  • 4 rum
  • 124 kvm
  • Bostadsrätt

Topplägenhet med 2 balkonger i Lindö

Varmt välkomna till populära Lindö och denna toppdesignade lägenhet som enkelt kan beskrivas som smakfullt inredd och estetiskt tilltalande.
Redan vid entrégången in till fastigheten möts man av en stor privat utomhuspool, centralt placerad på föreningens innergård. En underbar plats för avkoppling och socialt umgänge under soliga sommardagar.

Vi tar hissen upp till 5:e våningen. Väl inne möts man av en ljus och luftig atmosfär, (takhöjd 2,60m) där det stora vardagsrummet och köket öppnar sig inför en magisk utsikt, helt utan insyn. Panoramavyn över ett vackert kuperat landskap (Berga) och gröna ängsmarker, skapar en känsla av rogivande lugn från lounge-fåtöljen på den helinglasade balkongen (18 m2) med frostsäkert keramik-golv i sydväst-läge.
Det smakfulla köket (Vedum) imponerar med sina exklusiva materialval. Med Siemens top-notch-maskiner som dubbla kyl/frys (2,03 höga) i antracitgrått borstat stål och dubbla ugnar, varav en kombi micro/ugn, i blanksvart glas och en bred spishäll 80 cm. Fläkten kommer från Fjäråskupan och är av modellen Box - 80 cm som är färgmatchad med den antracit-grå köksinredningen. Bänkskivor i blank kompositsten i kombination med stänkskydd i glas.
Den öppna planlösningen gör det enkelt att röra sig mellan kök och vardagsrum, vilket skapar optimal gemenskap med familj, släkt o vänner.

Det generösa allrummet/vardagsrum är en mysig plats för gemensam TV/musik-underhållning och vid det stora fönsterpartiet, ett hemmakontor eller gaming-hörna.

I direkt anslutning till MasterBedroom finns en Walk In Closit och ett privat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Mellan de båda sovrummen finns en mindre balkong (7m2) med frostsäkert keramik-golv där du kan njuta av morgonkaffet medan solen sakta stiger över horisonten i öster.

I källarplanet ryms ett varmgarage för 20 bilar med ett par ladd-platser samt lägenhetsförråd o cykelrum. Utomhus finns ytterligare 28 P-platser och två ladd-platser.

En unik bonus är föreningens gästrum med 2 dubbelsovrum och ett gemensamt WC/dusch samt en festlokal med ett litet pentry. Och för er som gillar träning och hälsa, erbjuder föreningen ett välutrustat gym.
Ett unikt boendekoncept som erbjuder många unika kombinationer av exklusiva bekvämligheter, smakfull design och en magiskt vacker utblick mot Norrköping

Välkomna hem!

Mer om mäklarna