Lindö Strand, Norrköping

Bråviksvägen 65

  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 6 647 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Hörnfyra med fönster åt tre håll i populära Lindö Strand!

Varmt välkommen till Lindö Strand som kännetecknar ett boende i ett naturskönt område med Bråviken utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Nu erbjuds denna moderna hörnfyra med fönster åt tre håll och balkong i vinkel i sydvästläge. Social och luftig planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Vill man ha extra stora sociala ytor kan ett sovrum väljas bort och lägenheten blir då en stor trea. Förråd i lägenheten och god förvaring med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Stort bad/duschrum samt en gästtoalett. Garage finns under huset.

I Lindö bor du med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. I området finns även småbåtshamn och strandpromenad. Just nu pågår en renovering av strandlinjen där piren rustas upp och parken uppdateras med grillplatser, multiplan, utegym, nya sittbryggor m.m. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

Boka visning

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindö Strand, Norrköping

Bråviksvägen 65

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.