Lindö Strand, Norrköping

Årtullsgatan 5

  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 234 kr/mån

"BEKVÄMT LÄGE & UTEPLATS MED VATTENGLIMTAR"

Med ett bekvämt och lättillgängligt läge på entréplan erbjuds nu denna rymliga tvåa med en tilltalande planlösning och ljuvlig uteplats med glimtar mot Bråvikens böljande blå.
De sociala ytorna står i fokus med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Spännande vinklar, generösa fönsterpartier och ljusinsläpp från flera väderstreck ger en härlig känsla.
Här erbjuds även ett tidlöst och kvalitativt kök från Vedum, ett helkaklat duschrum med suveräna tvättmöjligheter, ett rymligt sovrum med rejäl garderobsvägg och en inbjudande hall med genomtänkt förvaringslösning.

Här bor man i en nytänkande förening med Svanenmärkta hus där höga krav ställts på bl.a. miljöprestanda, resurseffektivitet och inomhusmiljö. Tack vare Svanenmärkning kan man ansöka om s.k. grönt bolån med förmånlig ränta.

Närområdet kan inte beskrivas som något annat än en idyllisk plats att bo på. Här erbjuds kort gångavstånd till både havsbad, småbåtshamn, kvarterskrog och vackra promenadstråk utmed både vatten & skog. Här finns även flera förskolor, skolor, välsorterad matbutik och närliggande busshållplats med täta förbindelser in till city.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindö Strand, Norrköping

Årtullsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.