Kneippen syd/Sandtorp, Norrköping

Gustaf Janzéns gata 31

  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 850 000 kr
Månadsavgift: 5 057 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"LJUS GAVELLÄGENHET MED INGLASAD BALKONG!"

Varmt välkommen till Gustaf Janzéns gata 31! Nu har du chansen att förvärva denna ljusa och hemtrevliga gaveltrea med inglasad balkong på våning 3 med hiss!

Insidan erbjuder en trevlig planlösning om 76 kvm med bl.a ett ljust och fint kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två trivsamma sovrum, stor & inredningsbar klädkammare samt ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Stor inglasad balkong som även fungerar som en yttre hall med möjlighet för förvaring och avhängning av ytterkläder.

Välskött bostadsrättsförening där värme, vatten, bostadsrättstillägg samt den fasta elnätsavgiften ingår i den låga månadsavgiften. Gemensam uteplats med grillmöjligheter och lekplats på baksidan. Ett tyst och välbyggt hus som stod färdigt för inflyttning 2015. Lägenheten är även handikappanpassad.

Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till matbutiker, förskola/skola, spårvagn, idrottsområdet Himmelstalund. Cykelavstånd till Campus och centrala Norrköping. Bra pendlingsmöjligheter med bil eller buss till Linköping.

Välkommen med din intresseanmälan!

Boka visning

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kneippen syd/Sandtorp, Norrköping

Gustaf Janzéns gata 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.