Inre hamnen, Norrköping

Saltängsgatan

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Pris 2 245 500 kr
Månadsavgift: 4 618 kr/mån

I nya stadsdelen Inre hamnen i Norrköping erbjuder nu Riksbyggen 46 bostäder om 1-5 rum och kök. Från små, yteffektiva lägenheter till stora, representativa stadsradhus för hela familjen. Vi blandar trä och en varierad tegelfasad för att låta husen smälta in i den gamla hamnens industriella själ.

Du behöver inte välja mellan hus eller lägenhet. De flesta av våra bostäder har en solig balkong, terrass eller uteplats. Fördelen är att du slipper allt underhåll som ett hus innebär. Och skulle du sakna trädgårdsarbetet är det bara att besöka växthuset och odlingarna på taket.

Grönska och återhämtning
På den rofyllda innergården finns rum för både möten och vila. Svalka dig under pergolan med klätterväxter som ger skugga och sedan klättrar vidare upp längs loftgångsbalkongerna. Här planerar vi även för insektshotell, fågelholkar och fågelbad för att ge stadens allra minsta invånare någonstans att bo.

På taket hittar du bostadsrättsföreningens gemensamma terrass i soligt söderläge, som ligger vänd mot parken. Här har du det grönskande orangeriet där du kan njuta av livet och en fika ? året om. Varför inte bjuda in vännerna på ett kalas i den bokningsbara gemensamhetslokalen och duka upp en härlig plockbuffé på köksön. Eller laga mat tillsammans vid uteköket på takterrassen. Efteråt stannar såklart vännerna över i föreningens lilla hotellrum, som kan bokas mot en mindre kostnad.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Inre hamnen, Norrköping

Saltängsgatan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.