Haga, Norrköping

Smedstugugatan 16C

Såld
  • 2,5 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

"VÄLPLANERAD 2,5:A I POPULÄRA HAGA"

Varmt välkommen till Smedstugugatan 16C och denna fina bostad!

Här möts du av en öppen och social planlösning om ca 55 kvm fördelat över 2,5 rum och kök. Bostaden erbjuder luftiga ytor tillsammans med smarta och genomtänkta detaljer, allt förutom badrummet renoverades 2020. Här hittar vi, ett stort och arbetsvänligt kök i en öppen planlösning som vackert binder ihop matsalsdelen med vardagsrummet. Från vardagsrummet når vi även balkongen som erbjuder flertalet soltimmar. Dessutom erbjuds ett stort och inbjudande sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett mindre sminkrum/barnrum/walk-in-closet. Här finns även ett rymligt duschrum med tvättmaskin.

Här bor ni en välskött Riksbyggenförening med en god ekonomi, vilket återspeglas i den låga månadsavgiften om 2 828 kr där värme, vatten, tv & bredband (100Mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften ingår i avgiften. I föreningen finns även flera gemensamma utrymmen så som till exempel ljuvlig innergård, bastu och övernattningslägenhet.

I Haga bor ni ett attraktivt läge med närhet till Norrköping stadsliv, Himmelstalund, Strömmen och Folkparken. På nära avstånd finns även skolor, mat- och servicebutiker samt goda pendlingsförbindelser.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna