Haga, Norrköping

Smedstugugatan 16B

Såld
  • 1 rum
  • 36,5 kvm
  • Bostadsrätt

"Högst upp i huset med härlig utsikt, helt fri från insyn!"

Varmt välkommen till Smedstugugatan 16B och denna charmiga 1:a med fransk balkong! Här bor du på våning 7/7 med en fantastisk utsikt helt fri från insyn, dessutom är det den enda lägenheten på våningsplanet.
Här återfinns ett rymligt vardagsrum/sovalkov med plats för både avskild sovdel men också möjligheten till det sociala med ett större soffmöblemang, ett förvarings- och arbetsvänligt kök, en hall med garderober samt ett trevligt duschrum.

Låg avgift om 2 143 där värme, vatten, bostadsrättstillägg, TV & bredband (100Mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften ingår, förbrukningen mäts och bekostas individuellt. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Riksbyggens Norrköpingshus nr 8 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. Föreningen har totalt 440 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt, vilket gör föreningen till den största i området.

Från Smedstugugatan 16B har du goda kommunikationer in till centrum och med cykel tar det bara ett par minuter. Kostnadsfri parkering på gatorna. Närhet till fina promenadstråk och Himmelstalundsfältet som ligger på gångavstånd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna