Haga, Norrköping

Smedstugugatan 12

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

"HEMTREVLIGT PÅ HAGA!"

Varmt välkomna till Smedstugugatan 12 och denna trivsamma tvåa i omtyckta Haga! Här erbjuds en välplanerad planlösning om 54 kvm fördelat över ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till balkong i bra solläge, ett ljust sovrum, arbetsvänligt kök med plats för matbord & stolar samt ett praktiskt duschrum. Den inre hallen erbjuder generöst med förvaring i form av garderober och städskåp. Lägenheten är genomgående och har ett fritt och insynsskyddat läge. Till bostaden hör två förråd och tvättstuga finns i huset.

Här bor ni en välskött Riksbyggenförening med en god ekonomi, vilket återspeglas i den låga månadsavgiften om 3 071 kr där värme, vatten, tv & bredband (100Mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften ingår i avgiften. I föreningen finns även flera gemensamma utrymmen så som till exempel ljuvlig innergård, bastu och övernattningslägenhet.

I Haga bor ni ett attraktivt läge med närhet till Norrköping stadsliv, Himmelstalund, Strömmen och Folkparken. På nära avstånd finns även skolor, mat- och servicebutiker samt goda pendlingsförbindelser.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna