Ektorp, Norrköping

Bandygränd 15

Såld
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

"NYRENOVERAD TVÅA MED LÅG AVGIFT"

Varmt välkommen till denna fantastiska och nyrenoverade 2:a i Ektorp. Denna lägenhet har genomgått en omfattande renovering och är nu i toppskick med en modern och stilren inredning.

Både kök och badrum är nyrenoverat med högkvalitativa materialval och moderna detaljer. Dessutom är lägenheten utrustad med egen tvättmaskin och ett plejd system, vilket gör det möjligt att justera belysningen med hjälp av en enkel knapptryckning på din mobiltelefon. Lägenheten har en perfekt belägenhet högst upp i huset, vilket ger en fantastisk utsikt över området samt ett insynsskyddat och trivsamt läge. Förutom detta ingår också ett källarförråd, vilket ger extra utrymme för dina ägodelar.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område i den populära föreningen HSB Kaffebacken där värme, vatten, tv, bredband och den fasta kostnaden för el ingår i den redan låga avgiften.
Här finns dessutom flera gemensamhetsutrymmen som bl.a gym med diverse träningsmaskiner och redskap, bastu, samlingslokal och möblerat övernattningsrum.
Föreningen är obelånad, vilket inte hör till vanligheterna och är betryggande i tider med inflation och höga räntor.

Direkt närhet till grönområden, lekplatser, förskola, matbutik och idrottsplats.
På kort avstånd når du även Norrköpings stadsliv och goda kommunikationer till både Söder tull, resecentrum och Campus.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna