Ektorp, Norrköping

Trestegsgatan 53

Såld
  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

"Kvadratsmart tvårummare med egen uteplats i populära Ektorp"

Varmt välkommen till denna fina och optimerade minitvåa om 42,5 kvm i populära Ektorp!
Bostaden har en väl genomtänkt planlösning för maximalt utnyttjad boyta och den härliga uteplatsen blir en naturlig förlängning av det rymliga vardagsrummet där solen når dig i stort sett hela dagen. På dessa välplanerade 42,5 kvm ryms förutom ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kokvrån också ett gemytligt sovrum (saknar fönster) med plats för en större säng samt ett helkaklat badrum där en tvättmaskin även inryms.
Köket från IKEA rymmer såväl integrerad kyl/frys, kombinations ugn/micro, spishäll, kolfilterfläkt samt integrerad diskmaskin. Här har man nyttjat ytan optimalt med skåp ända upp till taket. Fönstret gör att rummet känns luftigt och större än vad det är.

Uteplatsen, delvis under tak från balkongen ovan, rymmer såväl ett matbord som en loungegrupp och den egna gräsplätten omringas av plank samt nyplanterade tujor.

Då sovrummet saknar fönster är lägenheten registrerad som 1 rok i föreningens register.

Brf Ektorpshöjden är en trygg och stabil förening som under åren genomgått flera större renoveringar. I den låga månadsavgiften om 2 949 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt den fasta delen av elen.

På nära avstånd i Ektorp finns förskola, skola, matbutiker och idrottsområde. Även cykelavstånd till Norrköpings citykärna och bra bussförbindelser.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna