Ektorp, Norrköping

Ektorpsgatan 190

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevligt bostadsrättsradhus i två plan med balkong och stor altan

Detta välplanerade bostadsrättsradhus har ett barnvänligt och lugnt läge i trivsamma Ektorp. Bostaden är i fint skick genomgående med ljusa ytskikt och en hemtrevlig känsla.

På entréplan ryms ett stort och ljust kök i klassisk stil med vitrinskåp och plats för matbord. Intill köket ligger vardagsrummet med utgång till rymlig, inglasad balkong med öppen utsikt över grönområdet intill. Entréplanet innehåller även ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med klinkergolv. På nedre plan hittas bostadens ytterligare två sovrum, samt ett kaklat badrum, tvättstuga och hobbyrum.

Boarean om 110 kvm är praktiskt disponerad och erbjuder dessutom gott om förvaringsmöjligheter. Till radhuset hör en stor altan, delvis under tak, med härligt och skyddat läge intill allmänning och sol under stor del av dagen, och på entrésidan finns en uteplats där du kan njuta av morgonkaffet i förmiddagssolen.

HSB Ektorp är en välskött och stabil bostadsrättsförening bestående av radhuslängor med begränsad trafik och ett omtyckt läge med gångavstånd till förskolor, skolor, mataffär, lekplatser, grönområden och kommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna