Centralt, Norrköping

S:t Persgatan 37

REDO™
  • 2 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 405 kr/mån

"City 2:a på 5:e våningen med hiss och balkong"

Med glädje presenterar vi nu en stor 2:a med balkong i centrala Norrköping!
Denna bostad har många fördelar. Bostadens 63,5 kvm är väl fördelade där det finns gott om generösa sällskapsytor, men också gott om förvaring. Lägenheten är smakfullt renoverad och har fönster åt två håll, vilket ger en härlig ljus och trivsam känsla. Här bor du bekvämt på våning 5 med hiss och bostaden är belägen på en innergård med portkod.

Insidan erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och i anslutning finns flertalet garderober. Köket är renoverat med moderna färg- och materialval samt utrustat med allt du kan tänka dig önska. Du får dessutom plats med en matgrupp. Via det ljusa och rymliga vardagsrummet når du den stora balkongen med plats för tilltalande möblering. Sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng samt förvaring i form av två garderobsväggar.

Här tillhör du en stabil och trygg Riksbyggen-förening som både har p-platser och carportplatser med separat kö. Gemensamma utrymmen finns som en trevlig innergård, bastu, övernattningsrum och samlingslokal för föreningens medlemmar.

På en kort promenad når du Campus, Folkparken och resecentrum. På Kungsgatan hittar du mataffärer, caféer och restauranger. Du kan även välja att ta en promenad till Norrköping city där du har tillgång till all tänkbar service.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Centralt, Norrköping

S:t Persgatan 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.