Centralt, Norrköping

Nya torget 5

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Bostadsrätt

"LÄGENHETSDRÖMMEN MED DUBBLA BALKONGER"

Drömmar kan gå i uppfyllelse, det ser vi på Nya Torget 5.

Varmt välkommen till en utav Norrköpings mest spektakulära lägenheter. Vad sägs om att bo högst upp i huset med dubbla balkonger där dagens alla soltimmar kan nyttjas? Lägenheten är på flertalet sätt "One of a kind" med en unik planlösning som möjliggör härliga sociala tillställningar. Här bor ni i en nyproducerad lägenhet som genomsyrar kvalitet som ger det lilla extra.

Innanför dörren möts du av en stor och välkomnande hall med plats för avhängning samt garderober, ett modernt kök i öppen planlösning med det välplanerade vardagsrummet som får ett oerhört ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna med utsikt över Norrköpings citypuls, från vardagsrum/kök kommer du till den stora balkongen med spektakulär utsikt över Norrköping. I lägenheten finner vi även tre stycken sovrum samt ett kontor.

Omtyckt bostadsrättsförening (Brf Nya Torget) som färdigställdes under 2018. Här är det genomgående högsta standard som gäller. Alla materialval, färger och förvaringslösningar är noga genomtänkta och påkostade. Ett underhållsfritt hem att leva och trivas i länge.

Med endast några minuters gångavstånd kommer du direkt till Norrköpings hjärta, en Citykärna där du hittar ett flertal skolor, restauranger och charmiga butiker. Här bor du även nära till Norrköpings resecentrum och stadens fina promenadstråk runt strömmen.

Mer om mäklarna