Centralt, Norrköping

Garvaregatan 8A

  • 3 rum
  • 109 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 995 000 kr
Månadsavgift: 5 995 kr/mån

3:a utöver det vanliga

Välkommen till denna magiskt fina 3:a i hjärtat av Norrköping. Lägenheten är belägen i attraktiva brf Kroken med rätt läge och rätt våning i huset med hiss. Hörnläge, takhöjd på 4 meter och de enorma bevarade fönstren gör lägenheten helt unik. Med sina 109 kvm erbjuds en öppen planlösning

Välkommen till denna magiskt fina 3:a i hjärtat av Norrköping. Lägenheten är belägen i attraktiva brf Kroken med rätt läge och rätt våning i huset med hiss. Hörnläge, takhöjd på 4 meter och de enorma bevarade fönstren gör lägenheten helt unik. Med sina 109 kvm erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett nytt kök från 2023/24 med stor köksö, väl tilltaget badrum med dusch och badkar, separat gäst wc, praktisk tvättstuga och enormt gott om förvaring via skjutgarderober och klädkammare. Genomgående hög komfort med golvvärme i alla rum och hög nivå på materialval.

Varmt välkommen att boka dig på visning av denna lägenhet långt utöver det vanliga, upplev brf Kroken med sin takterrass och utsikt över takåsarna, gym, bastu, garage, gästlägenheter och den lugna innergården.
BRF Kroken är en välskött bostadsrättsförening med låg belåning där värme, vatten, bredband, kabel-tv, fasta elnätsavgiften och bostadsrättstillägg för hemförsäkringen ingår i avgiften.
Läs gärna mer om föreningen här: https://brfkroken1.se/

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt, Norrköping

Garvaregatan 8A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.