Centralt, Norrköping

Stockholmsvägen 3

  • 3 rum
  • 128 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 3 808 kr/mån

"Takvåning i hjärtat av Norrköping"

Varmt välkomna hem på Stockholmsvägen 3. Denna våning belägen högst upp i huset mäter hela 128 kvm som fördelas på 3 rum och kök med separat tvättstuga.

Lägenheten har två balkonger i olika väderstreck, en mindre med utgång från matsalen mot stadens puls, och en stor inglasad balkong från köket mot innergårdens lugn.

Lägenheten präglas genomgående av smakfull balans mellan lyx och elegans. Redan i hallen möts du av fiskbensparkett, generös takhöjd och fin tapet. Hallen för dig sedan vidare till det rymliga vardagsrummet med utsikt över takåsar och den vackra stadsbilden samt våningens majestätiska matsal med utgång till en av två balkonger. Många fina originaldetaljer bevarade så som höga dubbeldörrar, skjutdörrar samt den platsbyggda inredningen i serveringsgången.

Våningen erbjuder även ett rymligt badrum med både badkar och dusch, en walk-in closet och ett stort sovrum med inbyggd garderob och utsikt mot innergården. Vi finner även ett nyrenoverat kök med köks-ö och utgång till den stora inglasade balkongen.

På Stockholmsvägen 3 bor du i stabila Brf Norrtull som är bekvämt belägen på gångavstånd till allt som city har att erbjuda.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Norrköping

Stockholmsvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.