Centralt, Norrköping

Godsgatan 7

  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 6 478 kr/mån

Unik 3:a högst upp i huset med takterrass!

Söker du en unik bostadsupplevelse mitt i stadens hjärta? Då har vi den perfekta platsen för dig, en modern vindsvåning med en spektakulär terrass som erbjuder det bästa av stadsliv och privat avkoppling.

Välkommen till denna exklusiva vindsvåning som utstrålar lyx och elegans. Med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och en takhöjd om 4,8 meter får du en omedelbar känsla av rymd och ljus. De stora fönstren sträcker sig från golv till tak och ger en imponerande utsikt över stadens silhuett, vilket skapar en atmosfär av ständig förändring och pulserande energi.

Denna vindsvåning har två rymliga sovrum, varav det ena kan omvandlas till ett hemmakontor om så önskas, vilket gör rummet perfekt för arbete och avkoppling i harmoni. Vill man istället inreda rummet till matsal fungerar det med alldeles utmärkt. Det luftiga duschrummet är smakfullt designat med moderna bekvämligheter och har till och med ett stort fönster som släpper in naturligt ljus, vilket ger dig en känsla av spa i ditt eget hem. Tvättavdelningen gör vardagen enklare och mer bekväm.

Det som verkligen skiljer denna vindsvåning från mängden är terrassen. Stor nog för att rymma utomhusmöbler och planteringar, är detta den ultimata platsen att umgås med vänner och familj eller bara njuta av en lugn kväll i staden. Med en fantastisk panoramavy över stadens takåsar kan du blicka ut över stadsbilden både dag och natt.

Garage och ett fräscht gym med relaxavdelning hittar du i husets källare.

Denna moderna vindsvåning är den perfekta kombinationen av stadsliv och lyxig komfort. Med sitt centrala läge har du enkel tillgång till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella evenemang. Här kan du leva det urbana drömlivet med stil och elegans.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Norrköping

Godsgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.