Centralt, Strömmen, Norrköping

Kristinagatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Mysig 2:a med öppen planlösning och centralt läge

Nu kan du flytta in direkt till en suverän tvåa med ett utmärkt läge högt upp i huset mitt i centrum, nära strömmen, direkt i närheten av galleriorna, gångavstånd till resecentrum, campus och med en fantastisk utsikt över rådhuset.

Bostaden är genomgående och har en välplanerad boarea om 44 kvm fördelat på 2 rum och kök, med parkettgolv i hela lägenheten med undantag för hall och duschrum där det ligger klinkergolv.

Här finns kök från Ballingslöv med handgjord kakel i mosaik. Den öppna planlösningen tillsammans med vardagsrummets snedtak och stora fönsterpartier gör bostaden charmig och hemtrevlig med ett generöst ljusinsläpp och hög mysfaktor.

Lägenhetens sovrum ligger praktiskt placerat med fönster mot den härliga innergården, duschrummet är helkaklat med ett fönster mot strömmen som bidrar till bra ljusinsläpp, den rymliga hallen och sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter med flertalet stora garderober. Dessutom finns ett stort förråd som hör till lägenheten.

Bostaden är en del i Brf Vattnet, en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen har erhållit betyg A i extern ekonomisk bedömning för året 2021. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen har ett gemensamt elavtal med individuell mätning och solceller som minskar föreningens elkostnader per år. Bredband och den fasta kostnaden för el tillkommer på månadsavgiften. I föreningen finns även parkeringsmöjligheter, laddstolpar till elbilar, övernattningsrum samt en skyddad innergård med gräsmatta och uteplatser. På Kristinagatan 3 bor du med närhet till vackra Strömmen, grönområden samt massvis av restauranger och butiker. Här erbjuds ett bekvämt och trivsamt boende i hjärtat av city med det mesta precis runt hörnet. Välkommen hem!

Mer om mäklarna