Centralt/Strömmen, Norrköping

Bråddgatan 22A

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt

"HÖGKLASSIG 4:A MED ALLA RÄTT"

Tillträde efter önskemål.

Med ett eftertraktat läge på våning 6/6 (hiss finns!) ligger denna smakfullt topprenoverade 4:a med en imponerande interiör och ljuvliga attribut.

Vad sägs om ett gavelläge med fönster i tre väderstreck, en inglasad balkong, genomgående fiskbensparkett och dekorativt betsad akustikpanel?
Med varsam hand och sinne för detaljer har hela bostaden renoverats under 2023/2024 och både kök, duschrum och gäst-wc håller en hög standard och är en ren fröjd för ögat.
Här finns dessutom en lyxig tvättstuga, två rofyllda sovrum och ett luftigt vardagsrum som med sin öppna planlösning mot köket ger optimala förutsättningar för ett socialt hemmaliv med familj & vänner.

Med lägenheten mitt i stadens centrum kommer du att ha tillgång till en mängd olika bekvämligheter och nöjen. Oavsett om du är ute efter shopping, restauranger eller kulturella upplevelser, så är detta den perfekta platsen att bo på. 2 minuter från Norrköpings resecentrum.

Du bor dessutom i en finansiellt stark bostadsrättsförening som valt att baka in den fasta elnätsavgiften, värme, vatten, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen i den reda låga månadsavgiften. Säljarens garageplats kan övertas av köparen, detta för en kostnad om 400kr/månad.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna