Centralt/Strömmen, Norrköping

Kungsgatan 57

REDO™
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 6 630 kr/mån

"PERFEKTIONS-FYRA MITT I SMETEN"

Varmt välkommen till Kungsgatan 57! Här bor du i en modern fyra om 96kvm i nyskick som uppfördes 2022. Lägenheten är genomgående ljus och bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, en utmärkt yta att umgås i! Från vardagsrummet ansluter även en inglasad balkong. Tre sovrum med rymliga garderober. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en praktisk gäst-wc.

Till lägenheten tar ni er med enkelhet upp via hiss från markplan. Praktiskt cykelförråd samt ett separat barnvagnsutrymme finns att tillgå.

Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver.

Föreningen har tillgång till 23 parkeringsplatser i grannfastighetens garage. Platserna hyrs ut genom en separat kö och kostnaden är 1300kr/månaden.

På bekvämt gångavstånd finns Resecentrum, fina promenadstråk längs Strömmen, Campus, Folkparken, mataffärer samt citykärnan med dess butiker, restauranger och uteliv att nyttja!

Välkommen Hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Centralt/Strömmen, Norrköping

Kungsgatan 57

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.