Centralt, Söder, Norrköping

Trozelligatan 40

  • 1,5 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 095 000 kr
Månadsavgift: 2 629 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Charmig 1,5:a med låg avgift på populära söder!"

Varmt välkomna till denna trivsamma och rymliga 1,5:a om 43 väldisponerade kvadratmeter i gott skick på populära Söder! Här bor du högst upp i huset med ett fritt läge utan insyn och har en låg månadsavgift. Lägenheten bjuder in med en välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och extradjupa garderober. Det arbetsvänliga köket har plats för matbord och stolar, det luftiga allrummet erbjuder utrymme för större soffmöblemang i den ena änden och en sovalkov i den andra. Duschrum i praktisk anslutning till allrum.

Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett källarförråd för extra förvaringsutrymme. Samtliga fönster pryds av vackra fönsterbänkar i kolmårdsmarmor.

Boendet ingår i en välskött privat förening med en vacker innergård, grillplats och flera gemensamma utrymmen, inklusive två tvättstugor, bastu, gym och en föreningslokal med pingisbord.
Närheten till citykärnan, Campus, Vrinneviskogen, Vasaparkering, flera mataffärer och restauranger gör detta till ett perfekt läge. Dessutom finns en spårvagnshållplats precis utanför huset för enkel och bekväm kommunikation.

Välkommen hem till detta underbara boende!

Boka visning

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Söder, Norrköping

Trozelligatan 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.