Centralt, Resecentrum, Norrköping

Rodgagatan 3

REDO™
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 778 kr/mån

"MODERN TVÅRUMMARE ETT STENKAST FRÅN RESECENTRUM!"

Välkommen till Rodgagatan 3 och denna välplanerade tvårummare som har allt du behöver för att leva bekvämt! Här bor du med ett centralt läge och närhet till allt som staden har att erbjuda, dessutom med balkong. Ett ypperligt tillfälle för er som önskar problemfritt boende med stilrena och genomtänkta materialval.

Insidan disponerar en välkomnande hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, ett arbetsvänligt kök från Ballingslöv i öppen planlösning med rostfria vitvaror från Electrolux. Vardagsrum med genomgående fint parkettgolv, vita väggar och fint ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en fantastisk atmosfär att trivas i. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta erbjuds dessutom ett ljust sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna med spegelskjutdörrar och utgång till balkongen.

Här kommer du att bo i den populära föreningen Brf Stinsen, som är centralt beläget intill promenadstråk, Strömmen och allt vad city kan erbjuda. I föreningen finns även ett exklusivt spa med relaxavdelning, bastu och en lummig innergård för föreningens medlemmar att nyttja. Ett stenkast från bostaden finns även Norrköpings resecentrum med goda pendlingsmöjligheter för den som reser mycket.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Centralt, Resecentrum, Norrköping

Rodgagatan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.