Centralt, Öster, Norrköping

Östra Promenaden 53B

REDO™
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 550 000 kr
Månadsavgift: 2 983 kr/mån

"Charmig tvåa med balkong på omtyckta Öster!"

Välkomna till Östra Promenaden 53B och denna charmiga tvårummare med balkong i ett eftertraktat sydvästläge, här kan du njuta av solens varma strålar redan från ca kl 13 hela vägen till solnedgång under sommartid!

När du kliver in möts du av en genomgående och väldisponerad planlösning med bevarad charm. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv, ett praktiskt kök med goda arbetsytor, en välkomnande hall med generösa förvaringslösningar, ett fräscht duschrum samt ett trivsamt sovrum med två garderober. Denna pärla ligger på tredje våningen och för dig som uppskattar bekvämlighet finns det hiss i huset.

Här kommer du att bo i en välskött privat bostadsrättsförening där du får mycket för ditt boende. I den låga avgiften ingår värme, vatten och inte bara ett, utan två förråd . För dig som uppskattar grönska och utomhusvistelse erbjuder den lummiga innergården en oas under varma sommardagar. I föreningen finns dessutom bastu, samlingslokal och tvättstuga.

Områdets lugna och harmoniska atmosfär kompletteras perfekt med närhet Norrköping City och sköna promenader i Oxelbergsparken. Behöver du ta dig vidare har du gångavstånd till både spårvagn och Campusbussen.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Öster, Norrköping

Östra Promenaden 53B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.