Centralt, Norr, Norrköping

Stockholmsvägen 13B

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

"Perfekt första lägenhet"

Välkommen till Stockholmsvägen 13B! Charmig 1 rum och kök, balkong, klädkammare, kaklat badrum. Del av HSB Norrgården med solceller, tvättstuga, bastu, gym. Nära resecentrum, grönområde och shopping. Perfekt hem för dig!

Välkommen till Stockholmsvägen 13B i Norrköping - en fantastisk möjlighet att äga ditt eget boende!

När du kliver in i lägenheten möts du av ett rymligt och väldisponerat vardagsrum. Här finns gott om plats för både säng och soffa, och det naturliga ljusinsläppet skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet har du även direkt utgång till en härlig balkong, perfekt för avkoppling och frisk luft.

Köket erbjuder en normal standard med allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter. Här finns gott om förvaringsutrymme för dina köksredskap och ingredienser, och för den som behöver lite extra sovutrymme finns en stor klädkammare som kan omvandlas till en bekväm sovalkov. Badrummet är inrett med kaklade väggar och ett badkar för avkoppling efter en lång dag.

Denna lägenhet är en del av bostadsrättsföreningen HSB Norrgården, som erbjuder en mängd fantastiska förmåner. Nyligen har solceller installerats på taket, vilket inte bara minskar föreningens energiförbrukning utan även ger dig möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid. Dessutom erbjuder föreningen energisnåla tvättstugor, bastu, gym och till och med en övernattningslägenhet för dina gäster. Här finns verkligen något för alla.

Läget är perfekt för pendlare, med närhet till resecentrum för smidiga och enkla transporter. För er som älskar naturen och grönområden ligger Folkparken precis intill, vilket ger dig möjlighet att njuta av vacker natur och frisk luft. Dessutom är det bara ett kort cykelavstånd till city och Ingelsta Handelsområde, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter.

Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna lägenhet på Stockholmsvägen 13B. Anmäl ditt intresse redan idag för att boka en visning.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna