Centralt, Norr, Norrköping

Norra Promenaden 124

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad pärla för hela familjen i Brf Oasen!

På ståtliga Norra promenaden ligger denna nyproducerade och spatiösa bostad om 95 kvm fördelat på fyra rum och kök. Denna exklusiva lägenhet är belägen i nyuppförd byggnad med tidstypisk utformning som harmonerar med den vackra omgivningen.

Bostaden erbjuder en trivsam disponering med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kvalitativt HTH-kök i modernt utförande med bänkskiva i sten och integrerade maskiner. Härifrån nås den stora terassen som är delvis inglasad och erbjuder en plats för avkoppling under såväl sol som regn.

Vackert enstavsparkettgolv pryder hela lägenheten tillsammans med påkostade materialval och smakfulla färgsättningar i tidlös design. Den generösa fönstersättningen låter ljuset flöda och skapar en härlig atmosfär från morgon till kväll.
Lägenheten är även utrustad med plejd system vilket låter dig sköta belysningen bekvämt via mobilen.

Genom den vältänkta planlösningen erbjuds ett praktiskt boende med tre väl tilltagna sovrum, en gäst-wc samt ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns dessutom gott om förvaringsutrymmen med ett stort förråd i lägenheten.

Har du intresse i vin så finns här ett eget vinskåp i föreningens tempererade vinkällare!

Härifrån har du gångavstånd till citylivet med restauranger, affärer och goda kommunikationer. Intill Norra promenadens gröna allé ligger den blomstrande Folkparken och Åbackarna med vackra promenadstråk längsmed strömmen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna