Björkalund, Norrköping

Holmtorpsvägen 33A

Såld
  • 3,5 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

"Smakfull hörnlägenhet med stor balkong - Björkalund!"

Med ett högt och ljust hörnläge ligger denna sobra 3,5:a med ett genomgående toppskick och stor balkong med en härlig utsikt.
Här erbjuds en oerhört väldisponerad planlösning som verkligen maximerar de sociala ytorna på ett tilltalande sätt. Det stilrena köket ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet där en lagom stor skiljevägg skapar bra möbleringmöjligheter, men samtidigt en öppenhet och en luftig känsla.
Här finns även ett stilrent badrum med både tvättmaskin & torktumlare och två bra sovrum, varav det ena med fönster i två väderstreck och flertalet garderober.
Här finns dessutom ett fjärde rum som idag nyttjas som klädkammare, men tack vare en bra yta och fönster kan detta likväl nyttjas som exempelvis ett tredje sovrum eller kanske ett hemmakontor?

Här bor man i natursköna Björkalund, en växande stadsdel söder om Vrinnevisjukhuset. I området planeras för skola och både förskola och matbutiken Östenssons har redan slagit upp dörrarna.
I närområdet finns även Vilbergen centrum som redan har all den närservice man behöver i form av skola, förskola, matbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger och mycket mer.
Bra kollektivtrafik och bekvämt cykelavstånd in till citykärnan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna