Beckershov, Norrköping

Bergslagsgatan 71

Såld
  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

''DRÖMLÄGENHET I GRYM FÖRENING - DÄR ALLT INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN''

Varmt Välkommen till denna exklusivt totalrenoverade 2:a högst upp i huset utan insyn på Bergslagsgatan 71!
Här har man renoverat generöst och omtänksamt där gammalt möter nytt, från att ta fram den dekorativa tegelväggen i köket till att installera dimbara spotlights som du enkelt sätter på och stänger av i appen. Detta är bara några av få attribut som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Som om detta inte vore nog blir du medlem i en stabil förening med god ekonomi - där både tv, bredband, ip-telefoni och hela elen ingår i den redan låga avgiften!

Redan vid den välkomnande entrén möts du av bostadens slående skönhet med ett detaljrikt stengolv och sober färgsättning som gör det enkelt att inreda bostaden efter eget tycke och smak. Från hallen når du alla utrymmen som bostaden erbjuder via en vältänkt genomgående planlösning. I vardagsrummet strålar ljusflödet in från tre fönsterpartier som sedan leder dig ut till den inglasade balkongen med trevlig utsikt mot baksidan. Vidare till ett välutrustat och arbetsvänligt kök från IKEA där vi finner gott om förvaring innanför de stilrena luckorna, vitrinskåp med belysning, integrerade och inbyggda vitvaror från Electrolux i rostfritt stål med ismaskin samt kolsyrat vatten i kyl/frys och inskurna lister i form av LED-lampor under köksskåpen. Vidare in till sovrummet finns generös yta för möblemang. Pricken över i:et är det helkaklade naturstensklädda badrummet med detaljer av rostfritt stål.

Här bor du med närhet till grönområdena i Folkparken, trevliga promenadstråk runt Motala ström och lekparker, men även restauranger och affärer. Goda kommunikationer till och från lägenheten via spårvagn och gång/cykelbanor.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna