Hitorp, Nora

Rättarvägen 2E

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Ett plan och utsikt mot Norasjön!

En efterlängtad möjlighet presenteras nu i form av detta bostadsrättsradhus, som med sin utformning och läge skapar ett av föreningens mest attraktiva boenden! En välplanerad trea i ett plan, med dubbla uteplatser och utsikt mot vackra Norasjön. Mycket huskänsla i sin bekvämaste form!

Välkomnande hall i öppen anslutning mot kök och matplats. En naturlig och trevlig knytpunkt för samvaro. Vidare inrymmer bostaden två rymligt sovrum, duschrum och ett luftigt vardagsrum med utgång mot uteplatsen med mysig grönyta och härlig utsikt mot Norasjön. En riktig favoritplats, för umgänge och avkoppling!
Generösa förvaringsmöjligheter, med klädkammare i bostaden och separat lägenhetsförråd i anslutning till entrén på framsidan.

Välskött bostadsrättsförening med god gemenskap, engagemang och uppskattade gemensamhetsutrymmen.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde, med bilfria innergårdar, lekplatser och generösa grönytor. I området finns förskola och inom bekvämt promenad- och cykelavstånd finns bra närservice, fin natur, badplats vid Norasjön samt Nora stad med sitt rika utbud av kultur och nöjen. Alldeles i närheten finns god busskommunikation med täta avgångar och perfekt pendlingsmöjlighet till och från Örebro.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna