Talliden / Finntorp, Nacka

Helgesons väg 8i

REDO™
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat charmigt gavelradhus med naturnära läge.

Äntligen är ett av de populära bostadsrättsradhusen på Helgesons Väg till salu. Välkommen hem till ett optimalt boende med egen ingång om 64 väldisponerade kvadratmeter i lugna och trivsamma Talliden i Finntorp. Här erbjuds ett unikt, välplanerat och modernt boende med öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och högt i tak. Här har man det optimala boendet för alla, såväl ensamhushållet som den lilla familjen.

Ytan disponeras på två plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning på entréplan. På övre plan finns idag ett stort allrum och ett sovrum, här kan man enkelt återställa till originalplanlösningen och få två sovrum, och litet allrum. På entréplan finns ett rymligt badrum och på övre plan en toalett. Mer maximerade kvadratmeter får man leta efter och dessutom finns här mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett tillhörande förråd. Solig och trivsam uteplats belägen i sydväst omgärdad av en syrenhäck vilket ger ett trevligt insynsskydd under sommarhalvåret. Till lägenheten hör en parkeringsplats belägen precis intill bostaden.

Läget bjuder på ett bekvämt boende med omedelbar närhet in till city. Gångavstånd (10 minuter) till populära Sickla köpkvarter med butiker, flertalet restauranger, biograf, saluhall, träningscenter och mycket mer. På 5 minuters promenadavstånd ligger Svindersvik med välbevarade 1700-tals hus och vackra promenadstråk. I Svindersviks ena brygghus, ca 15 minuter bort går det bra att äta lunch eller fika. Attraktiva Talliden/Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Talliden / Finntorp, Nacka

Helgesons väg 8i

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.