Skuru, Nacka

Barnhemsvägen 5

REDO™
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 895 000 kr
Månadsavgift: 6 825 kr/mån

Unikt och exklusivt med sjöutsikt

Äntligen har vi nöjet att presentera en bostad som verkligen är värd att rikta blickarna till!

På badrocksavtstånd från Bastusjön och med ett centralt läge i Nacka med närhet till såväl natur som stadspuls återfinns denna exceptionellt inbjudande lägenhet belägen i det gamla barnhemmet, uppfört 1901.

En trappa upp i husets sydvästra hörn välkomnas ni till denna ytterst välplanerade 3:a där inget lämnats åt slumpen. Här bor ni rymligt och bekvämt på 80 generöst tilltagna kvadratmeter med ytterligare cirka 50 kvadratmeter terrass som vetter åt väst med hänförande utsikt över Bastusjön. På terrassen njuter ni av solen från tidig eftermiddag till solnedgång, vilket också bidrar till en mycket ljus och trivsam interiör.

Lägenheten är logiskt planerad med de sociala ytorna i form av kök, matplats och vardagsrum placerade i riktning mot terrassen. Terrassen blir en naturlig förlängning av dessa ytor som bjuder ut till socialt umgänge, grillning och den ljuvliga köksträdgården. Lägenheten är som klippt och skuren för er som värdesätter sociala tillställningar och vill ha kapacitet för större middagar och festligheter.

Vidare erbjuder lägenheten två sovrum, varav ett större. Det mindre sovrummet utnyttjas av nuvarande ägare som en lyxig walk-in closet. I anslutning till sovrummen finns en rejäl klädkammare. Här finns även det rymliga och helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med tvättmaskin. Till lägenheten hör dessutom ett externt förråd.

På två minuters promenad från porten når ni badbryggan vid Bastusjön. Inom några minuters promenad- eller cykelavstånd når ni Nyckelvikens naturreservat och Skuruparken som bjuder ut er på härliga friluftsupplevelser. Kommunikationerna in till Slussen är mycket goda med flertalet busslinjer att välja mellan. Restiden är cirka 25 minuter. Serviceutubudet i närområdet är exemplariskt med en knapp kilometer till Ektorps centrum och 2,5 kilometer till Nacka Forum

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skuru, Nacka

Barnhemsvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.