Skogalund, Nacka

Klyvarevägen 42A

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Social och välplanerad 3:a med radhuskänsla i villaidyllen Skogalund!

- Radhuskänsla
- Egen ingång
- Stor balkong i söderläge
- Välplanerad
- Centralt läge i Nacka
- Skolor, matbutiker, restauranger samt kommunikationer inom gångavstånd

Varmt välkomna till fantastiska barnvänliga och lugna Skogalundshöjden. Här finns chansen att förvärva denna välplanerade 3:a med radhuskänsla och egen ingång.

Lägenheten ligger i en liten sluttning som gör att balkongen kommer upp en bit och får en härlig vy mot villorna i Skogalund. Lägenheten har en öppen, social och insynsskyddad planlösning med rejäla fönsterpartier som släpper in ordentligt med ljus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. I anslutning till lägenhetens vardagsrum och kök når ni ut till den stora balkongen i söderläge. Stort och fullt utrustat kök som går i ljusgrått med gott om förvaring och bra arbetsytor. Härlig matplats invid stort fönsterparti och ett rymligt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp. Lägenheten har två rymliga och lugnt belägna sovrum med gott om förvaring i flertalet garderober. I anslutning till sovrummen och hallen ligger badrummet. Ett helkaklat och fräscht badrum med handdukstork och en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

Möjlighet till p-plats nära huset samt en praktisk kallförråd som tillhör lägenheten.

Skogalund är ett trivsamt villaområde med närhet till Ektorp Centrum, Nacka Strand, Nacka Forum och ICA Maxi. Den som vill bada sommartid kan promenera till Långsjöns badplats för ett dopp. Naturreservatet Nyckelviken med dess underbara strövområden och vatten nås bekvämt via gång- och cykelvägar. Busshållplats finns inom gångavstånd. Framtida tunnelbanestationen vid Forum kommer finnas inom gångavstånd. Du har flertalet förskolor och grundskolor inom promenadavstånd samt även Nacka närsjukhus.

Detta är en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats med dess fina läge precis i utkanten av villaområdet Skogalund.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna