Sickla, Nacka

Atlasvägen 37

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Genuin funkischarm med solig balkong, grönskande omgivningar och sjönära läge

Äntligen har vi nöjet att presentera ett av områdets trevligaste lägen! Högst upp i backen, två trappor upp och med bästa tänkbara solläge återfinns denna charmiga bostad som står redo att bjuda in till ett nytt trivsamt kapitel.

Här, på rofyllda Tallbacken, inbäddad i grönskande omgivningar och med stadspulsen inom räckhåll är det knappast svårt att trivas. Här bor ni i en stabil och ytterst välskött förening som stoltserar med ett ypperligt strategiskt läge för vardagens alla aktiviteter. Sickla erbjuder ett komplett serviceutbud och utmärkta kommunikationer med hela Stockholm via flertalet busslinjer, tvärbanan samt Saltsjöbanan. År 2030 kommer dessutom tunnelbanans blå linje trafikera Sickla, vilket kommer lyfta området ytterligare. Samtidigt bor ni med naturen runt knuten, med flera badsjöar och det vidsträckta Nackareservatet på kort promenadavstånd från porten.

Lägenheten disponeras som en 2:a på 54 väldisponerade kvadratmeter. Här möts ni av en ljus och inbjudande interiör med välbevarad charm som harmonierar med naturen som närvarar utanför de generösa fönsterpartierna. Bostaden erbjuder en rymlig hall med utmärkt förvaringskapacitet i flertalet garderober. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet som stambyttes 2014. Det rymliga originalköket erbjuder god förvaringskapacitet och arbetsytor. I köket finns en matplats invid fönstret där 4 sittande ryms utan problem. Det luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för det sociala umgänget. Härifrån når ni ut på den ljuvligt belägna balkongen. Här skiner solen under större delen av dagen, året runt. Sovrummet är ljust och rymligt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör dessutom ett rymligt förråd som är beläget i husets källare.

Sammantaget är denna bostad som klippt och skuren för det mindre hushållet som värdesätter en bekväm och aktiv vardag till en låg boendekostnad. Allt detta i en trygg och stabil förening med goda framtidsutsikter. Tillträde är flexibelt.

Varmt välkomna på någon av visningarna!

Mer om mäklarna