Sickla Strand, Nacka

Sickla strand 53

Såld
  • 1 rum
  • 25 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart 1:a intill Sicklasjön

Välkommen hem till Sickla Strand 53 och denna kvadratsmarta lägenhet som bjuder in till ett mysigt, billigt och bekvämt boende med genomgående bra standard. Här bor du med absolut toppläge precis intill Sicklasjöns strandkant med stor badplats, vacker natur, badbryggor och rekreation som utegym, tennis- och bocciabanor. Trots närheten till naturen ligger lägenheten precis intill Sickla Köpkvarter, Stockholms charmigaste galleria, med ett stort shopping- och restaurangutbud.

Lägenheten ligger bekvämt på entréplan så man enkelt kan nyttja innergårdens gräsytor. De stora fönstren bjuder på rikligt ljusinsläpp med söderläge och fin fri utsikt över innergården och Sicklasjön. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning med möjlighet till liten matplats. Köket är smakfullt renoverat med gott om förvaring och arbetsytor. I vardagsrummet ryms också en stor säng och här har du ingång till klädkammare. Badrummet är stambytt och genomgående smakfullt med badkar.

Bostadens närhet till vattnet gör att du smidigt kan gå i badrock till badplatsen under sommaren eller slänga skridskorna över axeln under vintern, Sicklasjön bjuder på aktiviteter året runt. För skidåkaren är det endast en kort promenad till Hammarbybacken och utförsåkning. Trots sitt naturnära läge har du Södermalm och innerstan på cykelavstånd och goda kommunikationer dygnet runt i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbana. Tunnelbanan kommer trafikera området och beräknas stå klar 2030.

Mycket välskött populär förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig och har dessutom kapital i flera hyresrätter.

Mer om mäklarna