Sickla, Nacka, Nacka

Sickla allé 13 J

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 3:a om 65 kvm med balkong och slående utsikt över Stockholm samt hammarbybacken!

Varmt välkomna hem till denna fantastiska 3:a om 65 kvm belägen på elfte våningen i det omåttligt populära och välskötta huset på Sickla allé 13!

Detta hemmet är något utöver det vanliga med detaljer som 3 meter i takhöjd, stora fönsterpartier och balkong i väst med sol från lunch till solnedgång. Härifrån har du slående utsikt över Stockholms skyline. Dessa oslagbara vyer gör bostaden unik och det blir svårt att hitta en bättre plats att skåla in nyår tillsammans med vänner och familj!

Via hallen slås du direkt av den magnifika takhöjden och den öppna planlösningen som skapar en härlig känsla av rymd. Lägenheten består genomgående av ekparkett, stora sociala ytors samt grandiosa fönster som bjuder på underbart ljusinsläpp.
I bostaden hittar du även två sovrum (ett större master och ett mindre gästrum/kontor/barnrum), ett väl tilltaget badrum samt en rymlig och praktisk klädkammare i hallen.

Denna bostaden har även lyxen att ha sitt förråd om ca 6kvm bara några få meter ifrån lägenheten på samma våningsplan. Förrådet, med utrymme från golv till tak, är som ett alldeles eget rum utan att andra har tillgänglighet till utrymmet.

Söker du ett hem med wow känsla, högt i tak, stora fönster, slående utsikt och eftermiddags/kvällssol på balkongen om ca 4,5 kvm, så är detta definitivt hemmet för dig!

Brf Utsikten i Nacka är en mycket välskött förening med aktiv styrelse och god ekonomi och rimliga avgifter. Högst upp i huset finns två stora takterrasser med storslagen utsikt mot Sicklasjön, Nackareservatet, Hammarbybacken och Hammarby Sjöstad . Takterrasserna erbjuder 360 graders vy över Stockholm och här kan du njuter av solen och lugnet hela dagen och för den som önskar så går det även att boka en av terrasserna för dig och dina gäster. Föreningen har även tillgång till festlokal samt övernattningslägenhet.

På Sickla Allé bor du i ett mycket attraktivt läge intill en sagolikt vacker natur med Sicklasjön och det vidsträckta Nackareservatet inpå knuten. Längs med Sicklasjön går den trevliga strandpromenaden där du finner sandstrand och badbryggor på badrocksavstånd från bostaden. Lite längre bort längs med strandpromenaden finns tennis- och boulebana. Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sicklasjön och för skidåkaren är det endast en kort promenad till Hammarbybacken för utförsåkning eller Nackareservatet för längdskidåkning. Trots sitt naturnära läge har du direkt närhet till Sickla köpkvarter med komplett serviceutbud och kommunikationer dygnet runt i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbana. I framtiden kommer även tunnelbanan förlängas med station i Sickla.

Sickla allé är en omåttligt populär adress, du kommer aldrig att vilja flytta och det är inte svårt att förstå varför!

Mer om mäklarna