Saltsjöqvarn, NACKA

Bageribacken 6

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Kompromisslöst och exklusivt i hjärtat av Saltsjöqvarn

Äntligen kan vi presentera en möjlighet av sällan skådat slag, nämligen att bli ägare till denna ytterst välplanerade och socialt utformade 3:a! Varmt välkomna att hitta hem till idylliska Saltsjöqvarn - området som stoltserar med ett exceptionellt bra läge i brytpunkten mellan stadspuls och skärgårdsluft!

Här bor ni med havet och det trevliga strandstråket som närmaste grannar samtidigt som ni promenerar in till Södermalms rikliga service- och nöjesutbud på nolltid. På någon minuts promenad från porten når ni Henriksdals busshållplats som trafikeras med täta turer dygnet runt, samt båthållplatsen varifrån linje 80 tar er till Djurgården på 8 minuter och Nybroplan på 17 minuter. Här i området finner ni bland annat tre smultronställen i form av Boule & Berså, populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi samt omtyckta restaurang SQ.

Här välkomnas ni till en optimalt planerad 3:a som varsamt renoverats under nuvarande ägares tid. Lägenheten har ett trevligt hörnläge och fönster åt tre väderstreck, vilket bidrar till ett rikligt ljusflöde som genomsyrar hela interiören. Väl innanför dörren möts ni av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring. I anslutning till hallen når ni det exklusiva och ljusa badrummet som bland annat är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och generösa förvaringsmöjligheter. Vidare in från hallen når ni hemmets hjärta i form av det smakfullt renoverade köket som hänger ihop med det luftiga och rymliga vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge och härliga middagar. I anslutning till vardagsrummet når ni ut på den stora balkongen som vetter åt väst. Vidare erbjuder lägenheten två sovrum, varav det större ligger in anslutning till klädkammaren som erbjuder god förvaringskapacitet.

Brf Saltsjöqvarn 1 är en stor och stabil förening som äger marken. I föreningen finns 172 lägenheter samt 5 lokaler som hyrs ut, vilket genererar goda intäkter till föreningen. De boende erbjuds faciliteter såsom ett stort garage med tillgängliga platser, en välutrustad tvättstuga, gästlägenhet, samlingslokal och cykelförråd. Till den här lägenheten hör ett externt förråd om cirka 5 kvm.

Sammantaget är detta en bostad som ni bara kan flytta in i och njuta av från allra första stund! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna