Saltsjöqvarn, Nacka

Västra Finnbodavägen 5, 13171 Nacka

REDO™
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etagelägenhet med utsikt över Stockholms inlopp och en terrass om ca 50 kvm i tre väderstreck

Välkommen hem till ett minst sagt unikt hem. Här erbjuds öppna sociala ytor, smakfullt kök med stor köksö, inglasad balkong och takterrass om ca 50 kvm.
Lägenhetens 126,9 kvm fördelas på två våningsplan och erbjuder idag två sovrum, två vardagsrum och två badrum. Med enkla medel går det att ändra planlösningen till fyra sovrum (se alternativ planlösning).
Förutom den luftiga planlösningen så erbjuder också bostaden bra förvaring med både klädkammare, garderober och källarförråd.

Det finns tre utgångar till takterrassen som erbjuder en magisk och milsvid utsikt över bl.a. Stockholms inlopp. Här kan man välja att följa solens strålar. Där takterrassen är som bredast finns höj/sänkbara vindskydd i glas upp till 170 cm. Den inglasade balkongen på nedre plan är ett utmärkt alternativ för regniga och svalare dagar.
Två bra och rymliga sovrum.

Köket och vardagsrummet renoverades 2016 och fick då både en öppnare planlösning och gott om förvaring/arbetsyta via köksön. Köket blir lägenhetens hjärta och det är enkelt att samla stora sällskap vid middagsbordet.
Det är något visst med att bo högst upp i huset. Här får man radhuskänslan utan att behöva klippa någon gräsmatta.

Brf Saltsjöqvarn 1 är en stabil och stor förening om 172 bostadsrätter och 15 lokaler. Under 2022 amorterade man 3 000 000 kronor. Lån per kvm uppgår till 7 575 kr.

De boende erbjuds faciliteter såsom ett stort garage med tillgängliga platser, en välutrustad tvättstuga, gästlägenhet, samlingslokal och cykelförråd. Till den här lägenheten hör två externt förråd den ena om cirka 7,5 kvm och den andra 4 kvm.

Varmt välkomna att hitta hem till idylliska Saltsjöqvarn - området som stoltserar med ett exceptionellt bra läge i brytpunkten mellan stadspuls och skärgårdsluft!
Här bor ni med havet och det trevliga strandstråket som närmaste grannar samtidigt som ni promenerar in till Södermalms rikliga service- och nöjesutbud på nolltid. På någon minuts promenad från porten når ni Henriksdals busshållplats som trafikeras med täta turer dygnet runt, samt båthållplatsen varifrån linje 80 tar er till Djurgården på 8 minuter och Nybroplan på 17 minuter. Här i området finner ni bland annat tre smultronställen i form av Boule & Berså, populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi samt omtyckta restaurang SQ.

OBS! Detta är en Redo bostad, fler bilder och mer info kommer. Accepterat pris finns, ring mäklaren för mer info.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Saltsjöqvarn, Nacka

Västra Finnbodavägen 5, 13171 Nacka

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.