Saltsjöqvarn, Nacka

Saltsjöqvarns kaj 3

Såld
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3:a med både uteplats och sjöutsikt

Välkommen hem till idylliska Saltsjöqvarn och denna charmiga och smakfulla 3:a som ligger på ett trevligt läge med stora fönster mot havet och stor uteplats mot innergård. Här bor du i ett lugnt område men endast ett stenkast från Hammarby Sjöstad och Södermalm. Precis utanför dörren har du pendelbåtshållplats (SL) där du enkelt och snabbt tar båten in till Nybroplan. Utöver det finns ett stort utbud av kommunikationer som Nacka/Värmdös kompletta bussutbud och tvärbana i Sickla.

Lägenheten har genomgående modern och öppen planlösning med parkettgolv och målade väggar. Kök och vardagsrum har stora härliga fönsterpartier med vacker utsikt över havet och Djurgården med Waldemarsudde och Kaknästornet i blickfånget. Den öppna planlösningen och de stora fönsterna skapar ett vackert ljusinsläpp. Köket är smakfullt i ek med rostfri maskinpark och en naturlig matplats för 4-6 personer. De två rymliga sovrummen ligger i fil och det större har garderobsvägg och utgång till bostadens stora uteplats. Intill sovrummen finns också en stor klädkammare. Utöver denna klädkammare finns ytterligare en i hallen.

Den stora uteplatsen om ca 10 kvm skapar ett rum extra under sommaren och ligger lugnt och fridfullt på föreningens innergård. Skyddande staket omgärdar uteplatsen och här finns plats för både matbord och loungedel. Sydvästläge ger värmande sol från lunch till eftermiddag. Utanför uteplatsen har man en stor gräsmatta och liten lekplats att nyttja. Även härifrån har man sjöutsikt.

Badrummet är smakfullt och här finns både dusch och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns förvaring och plats för arbetshörna.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av samtliga Nacka/Värmdöbussar, stadsbussar, Saltsjöbanan och tvärbana. Det tar endast 20 minuter att cykla till Stockholm centrum och några minuter att gå till Södermalm. Vid kajen precis intill bostaden tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi och garanterad garageplats.

Mer om mäklarna