Saltängen, Nacka

Ugglevägen 5A

Såld
  • 2 rum
  • 38,3 kvm
  • Bostadsrätt

-Accepterat pris- Charmig mini 2:a med optimal planlösning och balkong i söderläge

-Accepterat pris-

Välkommen hem till denna charmiga mini 2:a med optimal planlösning och balkong i söderläge.
(Registrerad som en 1:a i lägenhetsregistret)

Det går knappast att planera 38 kvm på ett bättre sätt. I denna 2:a ryms ett fräscht badrum, fullt utrustat kök, flera garderober, vardagsrum och sovrum. Lägenheten är genomgående med flera fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten.

Lägenheten utnyttjar varje kvadratmeter på ett väl avhängt sätt med en rymlig hall som öppnar upp sig mot vardagsrummet och köket, fräscht badrum med fönster, ett generöst vardagsrum samt ett mysigt sovrum med garderobsvägg och en praktisk skjutdörr. Köket renoverades 2007 med stilrena materialval och bra arbetsyta. I köket ryms 2-4 personer vid matbordet. Laminatgolv i hall och parkettgolvet i ek är genomgående för resten av lägenheten.

Vardagsrummet har gott om plats för socialt umgänge och det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man balkongen i söderläge. I sovrummet får du plats med en väl tilltagen säng för den som önskar och den stora garderobsväggen erbjuder bra förvaring.

BRF Nackahus i Ekängen är Nackas äldsta registrerade bostadsrättsförening och förblir till denna dag välskött med en god ekonomi. Vatten, värme, tv-basutbud och 1000 MBit/s internet ingår i avgiften.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla. Närområdet är grönskande och lummigt med mysiga promenadstråk längs med Duvnäs marina och Skurusundet. Nära till hands ligger även naturreservatet Nyckelviken med bra löpspår som även fungerar som längdskidspår på vintern och flertalet badplatser.
Flertalet bussar tar dig till slussen på 15-20 min.

Välkommen in på visning!

Mer om mäklarna