Saltängen, Nacka, Nacka

Beckasinvägen 33

Såld
  • 2,5 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Modern 2,5:a med balkong, helt utan insyn

Nu har du chansen att bo i en renoverad 2,5:a om 53 kvm med smakfulla materialval, balkong i söderläge och vardagsrum i hörnläge, helt utan insyn.

När man kliver in i lägenheten slås man direkt av den moderna och smakfulla känsla som genomsyrar denna renoverade 2,5:a om 53 kvm. Lägenheten har totalrenoverats 2017. Det är genomgående vitlaserade parkettgolv i ek. Sovrummet har fått en vacker heltäckningsmatta i grått. Samtliga ytskikt (väggar och tak) är målade. Alla rum är vitmålade utom sovrum och hall som är målade i grått. Tillsammans med det moderna köket med bl.a. vinkyl, smakfulla badrummet, sovrum med hotellkänsla, "halvrum" som ger en stor flexibilitet och ingen insyn blir detta hem något utöver det vanliga.

Denna 2,5:a om 53 kvm disponeras med sovrum, halvrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och delvis möblerbar hall. Vardagsrummet har stora fönsterpartiet i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och balkongen i söderläge blir den bästa platsen för solälskaren. Det här en bostad du inte får missa.

Köket är påkostat med bänkskiva i Carrara marmor, vinkyl och integrerade vitvaror. Spis, ugn samt kolfilterfläkt från Smeg. Praktiskt med gott om arbetsyta och förvaring. Ett stort plus är den öppna planlösningen mot vardagsrummet vilket ger en modern känsla till hela rummet. Vardagsrummet möbleras med både soffgrupp och matplats för den som önskar. Från vardagsrummet når man balkongen. Sovrummet har plats för garderobsvägg och här är det ingen insyn. En härlig hotellkänsla med heltäckningsmatta och sobert målade väggar i grått. Utanför sovrummet finns det så kallade halvrummet. Här kan man vara flexibel i sin livsstil. Rummet går att utnyttja som barnrum, kontor eller klädkammare. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Badrummet är renoverat 2017 med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch, tvättmaskin och badrumsskåp.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på AIM gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna