Nacka Forum, Nacka

Nya Gatan 1, Vån 4

Såld
  • 4 rum
  • 85,2 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkomna till denna otroliga 4:a i omåttligt populära Stadsporten, ett nytt projekt intill Nacka Forum. Lägenheten håller genomgående högsta standard med exklusiva materialval och skänks ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera stora fönsterpartier i olika väderstreck! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som enkelt möbleras med soffa, TV-möbel och matbord i storlek större. Köket är försett med all maskinell utrustning som behövs samt gott om arbetsyta och god förvaring i de flera under- och överskåpen. Lägenheten har tre välplanerade sovrum där Master Bedroom är försedd med exceptionell förvaring i form av platsbyggda garderober runt sängen. Intill Master Bedroom ligger lägenhetens andra rynliga sovrum där båda två har utgång till lägenhetens stora balkong mot den lugna innergården. Lägenhetens tredje sovrum ligger i andra änden av lägenheten. Båda badrummen håller högsta standard med hotellkänsla. Båda badrummen är försedda med WC och dusch och det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare bakom luckor i samma färg som överskåpen, med en arbetsbänk emellan dem. Rymlig hall bakom säkerhetsdörr med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter.

Genomgående håller bostaden högsta standard med genomgående, vattenburen golvvärme under den vackra enstavsparketten, stora fönsterpartier med djupa fönsternischer, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset samt ett externt förråd.

Här bor du i ett lugnt och tryggt område med ett exemplariskt läge runt knuten från Nacka Forum, en totalrenoverad galleria med över 100 butiker och flera restauranger. I närheten finns flera stora mataffärer och intill Forum ligger populära och välsorterade Ica Maxi med ett stort utbud av delikatesser, pizzeria, sushi och eget konditori. I närheten finns även tandläkare, vårdcentral och Nacka Sjukhus. För den som har barn finns flertalet lekplatser, förskolor samt skolor i närområdet. Bla. en uppskattad öppen förskola ligger endast 5 minuter promenad bort. Hit är det enkelt att ta sig med både bil, buss, tåg, båt, cykel och snart även via tunnelbana. Kommunikationerna i området är de bästa och enbart ett stenkast bort passerar nästintill hela Nackas bussutbud såväl motorvägsbussar som områdesbussar som bland annat tar dig in till Slussen på cirka 10-15 minuter. En kort bit bort finns också Saltsjöbanan samt båthållplats för pendelbåten vid Nacka Strand mot Nybroplan. År 2030 beräknas även tunnelbanan i Nacka Forum vara klar. Friluftsområdena Nyckelviken och Nackareservatet ligger mycket nära och erbjuder 4H-gård och friluftsaktiviteter av alla dess slag. För den badsugne finns Kyrkvikens nya bryggor samt Långsjöns badplatser inom promenadavstånd alternativt 5 minuter med bil.

Mer om mäklarna