Nacka Forum, Nacka

Kantatvägen 13

REDO™
  • 2 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 3 500 000 kr
Månadsavgift: 4 992 kr/mån

Toppskick - Högst upp i huset med soldränkt balkong

ACCEPTERAT PRIS! I centrala Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior hittar ni denna topprenoverade lägenhet högst upp i huset med fritt och insynsskyddat läge mot grönskande natur och trädtoppar. Här bor du med absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som snabbt tar dig in till Slussen och framöver kan du också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum.

Du kliver in i bostadens välkomnande och rymliga hall med gott om förvaring och avhängning av jackor och skor i garderober. Intill hallen ligger en rymlig klädkammare inredd med öppet garderobssystem. De sociala ytorna är rymliga med stort vardagsrum som leder dig ut till den soldränkta balkongen som överblickar den närliggande naturen. Köket går i vitt och är inrett med rostfria vitvaror.

Lägenheten erbjuder i övrigt ett stort sovrum som har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Badrummet är inrett med dusch bakom glasvägg, handfat på kommod med ovanliggande spegel, handdukstork och kombimaskin.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nacka Forum, Nacka

Kantatvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.