Nacka Forum, Nacka

Kantatvägen 5

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Mysig 3:a med lummigt och grönskande läge mot innergård

I centrala Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior hittar ni denna trevliga lägenhet i lummigt och insynsskyddat läge mot föreningens grönskande innergård. Här bor du med absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som snabbt tar dig in till Slussen och framöver kan du också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum.

Lägenhetens sociala ytor är rymliga med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket går i vitt och är inrett med vit porslinsho, bänkskiva i ek och stänskydd i vitt kakel. Här finns en naturlig matplats för 6-8 personer. Från det lättmöblerade vardagsrummet når du den rymliga balkongen som erbjuder sol större delen av dagen och överblickar den närliggande naturen.

Lägenheten erbjuder i övrigt ett stort sovrum som har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober om så önskas. Lägenhetens andra sovrum rymmer säng, skrivbord och förvaringsskåp. Badrummet är inrett med badkar, handfat med ovanliggande spegelskåp, handdukstork och en toppmatad tvättmaskin.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna