Nacka Centrum / Forum, Nacka

Serenadvägen 18

Såld
  • 1 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Central 1:a med uteplats och renoveringsbehov

Kontakta gärna mäklaren för visning.

I charmiga Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior och mataffärer hittar ni denna generösa 1:a med stor uteplats. Ett absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som trafikerar området dygnet runt och som snabbt tar dig in till Slussen, framöver kan man också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum.

Här erbjuds en stor 1:a om 42,5 kvm med stor uteplats i söderläge. Lägenheten är i stort behov av renovering. Här ges en chans att forma ytan efter egen smak. Vill man dela av kök/matplats till ett sovrum så finns den möjligheten (se alternativ planlösning). Hallen är stor och har gott om plats för flera garderober, städskåp och linneskåp. Badrummet har plats för både badkar och tvättmaskin. Rummet har flera fönster för fint ljusinsläpp. Från rummet når man den stora uteplatsen som är i söderläge mot lugn innergård.

Bostadens centrala läge ger också närhet till flera badplatser, naturresarvatet Nyckelviken och Nacka Strand som bjuder på härliga restauranger längs med kajen, minigolf och padelbanor. Här finns också båten (SL) som snabbt tar dig in till Nybroplan.

Lägenheten säljs i befintligt skick.

Mer om mäklarna