Nacka Centrum / Forum, Nacka

Serenadvägen 13A

Såld
  • 1 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiskt central och välplanerad 1:a med balkong i söderläge.

Varmt välkommen hem till denna stora 1:a som enkelt går att skilja av med vägg för att skapa en 1,5/2:a!

I charmiga Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior och mataffärer hittar ni denna moderna och välplanerade lägenhet. Ett absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som trafikerar området dygnet runt och som snabbt tar dig in till Slussen, framöver kan man också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum.

Här välkomnas du in i en optimal lägenhet där varje kvadratmeter fyller en funktion, bostadens stora fönster skapar rymd och ger ett trevligt ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående hög standard med ekparkettgolv, målade väggar och fönsterbänkar i sten. De sociala ytorna är rymliga med vardagsrum och kök i öppen planlösning och gott om plats att skärma av till ett sovrum eller alkov. Här finns till och med plats för dubbelsäng. Köket är smakfullt med komplett maskinell utrustning och gott om förvaring intill finns naturlig matplats för ca 4 personer. Från vardagsrummet når man den mysiga balkongen som är minst sagt inbjudande vänd mot söder. Här finns möjlighet att glasa in om man önskar. Lägenheten kommer dessutom med ett externt förråd tvärsöver gården och är om ca 3 kvm.

Det stora och moderna badrummet nås från hallen och här finns såväl dusch som en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter med både avhängning och garderober.

Bostadens centrala läge ger också närhet till flera badplatser, naturresarvatet Nyckelviken och Nacka Strand som bjuder på härliga restauranger längs med kajen, minigolf och padelbanor. Här finns också båten (SL) som snabbt tar dig in till Nybroplan.

Välkommen hem till detta fantastiska och otroligt välskötta boende.

Mer om mäklarna