Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 28

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 4:a med frontläge mot vattnet

Välkommen hem till denna välplanerade och mycket smakfulla fyra belägen med frontläge på Kvarnholmens kaj. Bostadens stora fönsterpartier bjuder på otrolig utsikt över havet och Djurgården. Huset ligger på slutet av kajen vilket skapar ett lugnt läge utan störande biltrafik, där det enda som stör fåglarnas kvitter är båtarna som puttrar förbi. Här är kontakten med skärgården total, helt enkelt ett unikt läge.

Lägenheten kännetecknas av sin genomtänkta planlösning där vardagsrum och kök ligger i öppen men ändå avskild planlösning. De stora fönstren är vända mot havet. Här förtjusas man av den enastående, fria utsikten över Saltsjön med Djurgården som bakgrund. Det direkta läget på kajen gör att känslan som att huset står på vattnet är påtaglig. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som är väl tilltagen och fungerar som ett extra rum då inglasningen och golvvärmen gör att man nyttjar balkongen året runt.

Bostaden bjuder också på tre rymliga sovrum som ligger i fil, det största sovrummet har en rejäl garderobsvägg och ytterligare klädkammare finns i hallen intill sovrummen. De två badrummen är smakfullt inredda i grått och vitt. Det ena med dusch och det andra med badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till denna välskötta förening med låg belåningsgrad, placerad på Kvarnholmen absolut bästa plats. Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen eller Lidingö/Frihamnen.

Mer om mäklarna