Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 16

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med havsutsikt och braskamin

Välkommen hem till denna otroligt fina 2:a om 55 kvm med magnifik utsikt på Kvarnholmens bästa adress. Här bor du med närhet till både natur och stadspuls. Ett exklusivt boende i gammal anrik byggnad med bevarade detaljer som vackra bjälkar, spröjsade fönster, putsad vägg samt påkostade materialval. Härligt utsikt över havet och Stockholms skyline från samtliga fönster. Här välkomnas du in i en rymlig bostad med öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum.

Det som kännetecknar denna lägenhet är den äldre charmen som varsamt har bevarats och den bra planlösningen som skapar en funktionell tvåa med fantastisk utsikt över havet och Stockholm. Den öppna planlösningen binds samman av en vacker braskamin med snygg glasinsats. Köket är smakfullt inrett med vita köksluckor och exklusiv granit som både bänkskiva och stänkskydd. Den flyttbara köksön skapar möjligheter att anpassa köket efter behov och smak. Lägenheten har ett trevligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng.

Badrummet är helkaklat och här finns både dusch och tvättdel med praktisk arbetsbänk och bra förvaring. I lägenheten finns också en stor klädkammare.

Högst upp i huset finns en gemensam takterrass att nyttja som bjuder på magnifik utsikt och sol. Intill finns också föreningens festlokal och bastu med relaxavdelning, som kan hyras. I föreningens garage finns lediga platser. Brf Hamnmagasinet är en mycket trevlig och välskött förening. Huset uppfördes 1920 och har varsamt renoverats till dagens standard.

Mer om mäklarna